Tein itse ja säästin.

Tai pikemminkin tein itse koska halusin, säästämisestä en tiedä.

Nyt on siis ollut muutama askartelupaskartelu projekti ollut työnalla.
Ensimmäinen projekti oli nuolikotelo pistoolivarsijousen nuolille.

kansi

Tein rallienglannillani ohjeet jotka voi käydä katsoo täältä.
Ohjeen suosio vähän löi älläkällä. Onhan se ihan makeen näköinen, vaikka itse sanonkin. Eikä nopealla googlettanisella meinannut löyty oikeen valikoimaa noihin koteloihin. Itse pistoolivarsijousen ostin Mökkimieheltä, ensin piti käydä hakea Erätukusta mutta olivat loppuneet.

Photo 1.10.2013 19.47.39

Kuva : dx.com

Kaveriksi hommasin kiinasta lasertähtäimen. Alkuperäisen tähtäimen poistaminen oli helpponakki, ruuvaa vain kaikki ruuvit täihtäimestä pois. Omassa mallissa on pitkäruuvi, joka on osa tähtäintä mutta pitää myös nuolenpitäjää paikallaan, vaihdoin sen lyhyeen ruuviin. Voisi sen varmasti myös sahata mutta sattu löytymään tietokoneen mukana tulleista ylimääräisistä ruuveista sopiva.  Pyssynteho pääsi yllättämään. Ammuttiin yksi nuoli laiturilta ulapalle, lensi n:200m, asetta pidettiin pienessä yläkulmassa.  Myös nuolet upposivat puunrunkoon hiukan yli kärjenmitan. Tämä tosiaan ei ole mikään lelu.

 

Toisena projketina värjäsin Lekalta (ah, Varusteleka, tuo MIESTEN Hennesi) ostetun BW parkan mustaksi kaverin innoittamana, joka oli tehnyt saman tempun omalleen. Itse Flecktarn kuosissa ei ole mitään vikaa, mutta jos haluaa tyylikkään syystakin hyvällä leikkauksella, lemppari värillä niin tää on hyvä vaihtoehto.

Minä käytin Dylon wash and dye väriä (musta). Kaveri oli käyttänyt Dylonin koneväriä ja oli saanut kahdella paketilla maastokuosin piiloon. joka poikkeaa minun käyttämästä väristä siten, että tarvitset myös 500g suolaa ja tuotteen pitää olla kostea ennen värjäystä. Käytin värjäämiseen vain yhden wash and dye paketin ja huomasin että maastokuvia näkyin vielä vähän läpi, heitin tuotteen takaisin koneeseen ja käytin tällä kertaa itsekkin perus Dylonin koneväriä . Meinaan tilata vielä toisen takin ja vetää sen ensin Dylonin värinpoistajalla, jonka jälkeen värjään sen ruskeaksi. Tarkkasilmäiset pallukaiset varmaan jo huomasivatkin takin ja nuolikotelon yhtenevän kuosin, hienoa. Nuolikotelo on päälystetty BW kenttäpaidalla. Värjäilyssä on hyvä ottaa huomioon, että velcrot ei vaihda väriä. Ne pitää vaihtaa jos pienet yksityiskohdat haittaa. Itse ostin vielä mustaa velcroa että saan merkkejä kivemmin kiinni hihoihin. Olin lähdössä jo ottamaan mahtavia kuvia tuotoksesta kun pongasin että Leka-looksin sivulla on tehty aivan samat temput. Käykää siis siellä ihastelemassa mustaa parkaa.

kuva : varusteleka

kuva © : varusteleka

 

GoPro and GoDive

Reipas vuosisitten ostin Herolleni Eyeofmine kotelon. Joka korjaa aikaisempien Herojen vedenalaisen tarkennuksen. Tulos on jäätävään hienoa. Vähän aikaa ostonijälkeen GoPro toi markkinoille oman sukelluskotelonsa, joka kieltämättä näyttää paremmalta ja jämäkämmältä, kyseistä koteloa en ole vielä pääsyt testailemaan. Hero 3 tätä ongelmaahan ei ole, GoPro tajusi viimein tehdä supraan litteänlinssin. Suuri kuumotus olisi ostaa Hero 3 Black Edition, mutta kuvailut ovat viimeaikoina jääneet tosivähälle, joten pelkäksi leikkikaluksi sitä en vielä kehtaa ostaa.

Eyeofmine kotelolla, Hurghadassa Helmikuu 2012

Eyeofmine kotelolla, Hurghadassa Helmikuu 2012

Heron omalla kotelolla, Paakkilassa Kesäkuu 2011

Heron omalla kotelolla, Paakkilassa Kesäkuu 2011

Eilen posteljooni toi mukavan paketin aina USA:sta asti. Nimittäin iSteadyShotin : Dive mount mark III. Wau! Laitos on sen verta upea että varasin oitis allasvuorolle paikan. Pakkohan tämä on päästä testaamaan vedenalle asap. Kahvan paraspuoli on, universaali salamakenkä, adapterin avulla saan sukelluksille myös kahvaan lampun, joka on tunnetusti tervetullut apu suomen synkkiin vesiin. Kahvan ostin Ebaysta, suoraan valmistajalta, sain kaupanpäälle pistoolikahvan, joka voi olla ihan näppärä peli kanssa. Posteineen ja tulleineen kahvoille tuli hintaa vajaa 78e. kahva vaikuttaa tosihyvältä. Lisään kesämmällä videomateriaalia.

Kahvat

Kahvat

Untitled-2

Herolle uusia tarvikkeita.

Käväisin tossa paikallisessa Clash Ohlsonilla. Hyllyssä oli kovasti heroa muistuttava kamera, Aee Magicam Action Camera . Kiinitystarvikkeet osottautui lähes identtisiksi gopron kanssa, mutta yhteensopiviksi. Hyllystä napsahti pääpanta ja tankokiinike kotiin . laadultaan ei ihan GoPro tasoa, mutta ihan hyvää kuitenkin. Hinnaltaan taas vain vähän halvemmat (säästö yhteensä 15€) eli aika plus miinus nolla touhua.

Itse kamera ei oikeen itseäni muuten sytyttänyt, ainut että kamera oli valmiiksi näytöllä varustettu. Tuskin kameraa tulee kakkoskameraksi ostattua, mielessäni siintää näet jo Hero3 (itsellä HD Hero1)

Tarkista heroilumme, mukavia pätkiä joittenka editointiin emme ole jaksaneet pahemmin uhrata seikkailuiltamme aikaa.

KESÄ, se on jo täällä!

Kesä alkaa näkymään horisontissa. Tutkintopaperit kourassa. Työura alussa.

Siinä lyhyesti virsikaunis. Valmistuin kuin valmistuinkin nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi ja sain töitä. TÖITÄ! En tosin nuorisopuolelta, mä myyn liitymiä Soneran Shop-in-Shopissa citymarketilla. Oon nyt vääntäny kolmisenkuukautta töitä, ja täytynee sanoa että pidän kovasti. Nuoriso-ohjaaja olen ollut vasta vajaan kuukauden, saman verran ollaan myyty myös TeleFinlandia pisteellä.
Tänään tosin olin jotenkin ihan hullun väsynyt töissä, koitin kuitenkin tsempata kuin tunnolisen työntekiän pitääkin.

Mikäs lämmittäis muuten paremmin huonon työpäivänjälkeen sielua kuin se, että olet lähes bussipysäkillä niin bussikuski kaahaa satasta ohi, ja vielä ETUAJASSA! Teki mieli lähtee juoksee perää ja vetää kunnolla turpaan! Mutta ei tällä vyötärön ympäryksellä voi kuin odottaa nöyrästi 35min seuraavaa bussia! Tosin onhan se lyöminenkin väärin, mutta välillä sitä vaan suutuspäissään saataa jotain ilmoille suustaan päästellä.

Ostin muuten siistin takin(eBaysta tottakai), vielä pitäis löytää uudet housut ja kengät. Sitten tämä läski on tyytyväinen.

”… ,mutta miehille on tarjolla vain paskaa. Joka ukko näuttää dressman-äijältä, sählynpelaajalta tai sitten joltain perkeleen nuoriso-ohjaajalta ponihäntineen, älykkölasineen ja trendikkäine olkalaukkuineen. Vaadin muutosta. Kaipaan perinteisiä kansallisia piirteitä miesten vaatetukseen!” – Jouni Hynynen

default-avatar-304

BF3

Olen pelannut nettiräiskintää viimeksi n:6v sitten. Nyt sain kuitenkin emännältä lahjaksi Battlefield 3 pelin. Sitä on tässä nyt tullu vähän tykiteltyä.
Itsellä on kuitenkin onglema, kotvasen pelattuani peli jäätyy ja kajarit jää ulvomaan. Kone pitää buutata. Lueskelin vähän noita foorumeita ja ilmeni että vika on äänikorttin yhteeensopimattomuudesta tjs.
Minulle tuli kuitenkin kuin sattumanlta väärä tuote nettikaupasta, monopodin siaan usb kajari. Usb kajari korjasi tämän ongelman. Mutta tänään, kajari lakkasi toimimasta, ei toiminut toisellakkaan koneella. Omituista. No kait se pitää vaan tilata USB headset jotta pääsee tääs tuhoamaan fpstaistelijoita.Tilasin USB headsetin taannoin, mutta! Nyt uusilla äänikortinajureilla peli toimii moiteitta. Mikäli sinulla on ollut samaa ongelmaa, katsoppas löytyykö tuoreita ajureita.

Uudet kuviot!

Nyt olisi opinnäytetyö ja kirjapaketti palautettu! Ohjaus eri toimintaympäristöissä näyttö suoritettu ja arvioitu. Kolmonen tuli, eli täydet pisteet! Siihen saakin olla ylpeä. Näytön suoritin Kuopion Royal Rangerseilla. Suunnittelin hiihtolomaleirin ja rakensin leirikansion. Tein myös muutoksia tukikohdan lomakkeisiin ja loin jopa uusiakin.

Häätkin menivät mukavasti. Tunnelma oli lämmin ja intiimi. Vieraista vain neljä ei päässyt paikalle mutta loppujen kanssa oli todella mukava päivä jonka muistamme varmasti vaimoni kanssa aina.

Tuo vanmainen talvikin saisi jo loppua….

Hiio Hoi!

Nyt olisi opiskelut siinä mallissa että olisi jälkellä kolme osaamisen näyttöä, kirjapaketti ja oppari! Sitten sitä oltaisiin virallisesti Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, tämä kaikki jouluksi..
Ennen sitä, olisi vielä häätkin. Meinaa tulla vähän hoppu. Ee Hewonen.
Puvunkin jo hommasin, takki tosin hiukan on niukka 😀 Eli pitää viimeiset viikot dietata, MITÄ! Eikö saa Mäkki läskeillä! EN ALA!
Huomasin tuossa myös että ei ole tullu kirjoiteltua vähään aikaan juurikaan, Toisaalta mitäpä sitä suotta lörpöttelemään mitä sattuu.
Tällä hetkellä ei ole hirveästi edes mielen alla asiata mikä olisi pakko jakaa koko internetin väelle.
Jos olen sen verran tyytyväinen omaan oppariini, niin saatan jopa julkaista sen täällä. Aiheena on siis Voimaannuttava valokuvaus. Tsekataakapas se.

Talvikin tekee tuloaan :(

Leirikaste

Tänään kastoimme uudet oppilaat N(0)10, perinteisellä leirikasteella.
Vaikka leirikaste onkin perinne, sen ympärille kääriyttyy pyhä salaisuus, sen verran voin sanoa että mukana oli ällötystä ja jännitystä!

[nggallery id=1]

Kaikilla kastajilla ei valitettavasti ollut munkkikaapuja :(
Ne loppuivat toimittajalta kesken.

Kuopio, Suomen suurin läbyrintti.

Kuopio, Savon sydän… jolle tehdään juuri ohitusleikkausta.
On ihanaa kun ihmisten päivän voi pilata pieni työmaa, tori!
Ja siihen syssyyn vielä vanhan apteekin rakennuksen julkisivuremontti.

On mukavaa kun se mitä ennen oli tori alueella 1 | 1 on nyt 0 | 2. Ja ne IHMISET! Ja ne keskellä kulkuväylää pidettävät toripalaverit, sukujuhlat ja luokkakokoukset!
LIIKKUKAA NIILLÄ YLEISILLÄ KULKUREITEILLÄ! Mikään ei ärsytä yhtään niin paljon kuin ahtaat kulkureitit joissa jotkut vätystelee, pysähtyy juttelemaan tai vetelee sellaista siksakkia ettei tilaisuuden tullen pysty edes ohittamaan. Vähä sama kuin kauppojen käytävillä ostoskärryt poikittain.
Torilabyrintistä puuttuu vai minotaurus….

Minusta tuntuu että koko torin alle tulevat 1000 parkkipaikkaa, elokuvateatteri, kaupat yms. on pelkkää hölynpölyä. Asuntomessujen takia vain kaupunki esittää että Kuopio olisi muka uusiutuva kaupunki!
No mutta asiaan.
Eipähän tuollaiset remontit haittaisi paljoakaan jos en joutuisi keskustassa lähes päivittäin liikkumaan. Tai jos noudattaisin vanhaa viisautta ”Kesäloma, koko päivä koneella!”.

Ulkona ja sisällä on 24/7 infernaalinen lämpötila,  ei pysty nukkumaan, Facebookin nappula ”become a fan” ei auta, tuulettimia ei saa edes kaupasta koska ne on loppunut pohjoismaista, vanha on rikki ja en ikäväkseni omista arkkupakastinta. Ei saisi valittaa, kerrankin talvi on voitettu kunnolla.

419033

Juna Kulkee…

Pendoliino 7, Tikkurilasta Kuopioon. iPodissa soi sentencedin albumi Crimson. Kahvi on kallista mutta hyvää. Laskin kädestäni juuri J. Hynysen Kesämies kirjan, hassumies tuo karvanaama. Nurkassa istuu yksinäinen, apea majuri harmaassa puvussaan. Business luokan wlan kulkee. Aurinko paistaa ja on lämmin. KESÄ! Kuopiossa vastassa laiturilla emäntä ja sisko

Olin vajaan viikon taas kotisimona, sisko ja miehensä tarvitsivat hiukan apuja. siskolla oli joku fillari tempo kisa jossa hän sijoittuikin sarjassaan N30 ensimmäiseksi! Eli söimme sen kunniaksi kakkua. Kisojen aikana kotisim
o laittoi ruokaa, täytti/ tyhjenti astianpesukonetta, siivosi pissat lattialta yms. Antoisa viikko oli, oli kiva tutustua taas koti- äidin tai isän rooliin. Taas täytyy nostaa hattuja teille, oi höttöiset pullalletuoksuvat kotiäidit. Miten te jaksatte?

Tänään olisi tarkoitus vielä käydä piknikillä. Olisi kuitenkin jo nyt näläkä! junassa on kuitenkin aika nihkeä valikoima ruokalistassa. Tähän kohtaan sopisi Ismo Leikolan tekemä versio Meksikonpikajunasta, nimeltään pendoliino.

Kummallista, mutta minulla on jo hiukan ikävä opistolle!?
MITÄ!!! En olisi uskonut sitä, mutta näin pääsi käymään.
Mut ei voi mitään. pitänee hakea toinen kuppikahvia… jos sais vaikka opiskelija alennusta.

Ei tullu opiskelijalle elennusta, mutta santsikuppin sai puoleen hintaan. amen.

Nyt tuo majuri kaivo esiin iPodin! ei ollu sentään Nollavitosen kuosissa. kuuntelee varmaan jääkärimarssia, filandia, teräsbetonia ja sotajumalaa. pitäskö kysyä paljon on aamuja, siis takana. on näemmä jo ruvennut tulemaan tommoinen ”reservin” kaljuuntumen eipähän tarvii olla höyläilemässä.

On menny kyllä nopsaa nää ekat 90min, 2h15min päästä pitäisi olla jo Kuopiossa.

moon vähän miettiny noita näyttöjä tuolla katossa. siinä näkyy vuorotellen nopeus ja kellonaika. pitäs laittaa vrlle palautetta että tekisivät päivitetyn version. vois olla vain yksi ruutu jossa kyseiset asiat näkyis ja lisäksi, seuraavat määränpää asemat saapumisaikoineen, aika päivittyis myöhästelyn mukaan. mukaan vois työntää seuraavan kaupungit säätiedot. ravintolavaunun huikeat ”tarjoukset”. yms. tuo nykyinen 98% musta näyttö on kyllä ihan tarpeeton, parempaa käyttöä olisi vaikka näyttää Johanna Tukiaisen konsertti non-stoppina.

pendoliino vaikenee, hyvää kesää.

Mainonta….

Olenko missannut paljon, vai onko se vaan niin että nykyisin televisiomainokset ovat perseestä?
Siis ihan kauheeta paskaa. Voisin listata muutaman vahvan esimerkin.
-Grandiosa Pizzaperjantai. Miten Paula on edes alentunut moiseen mainokseen mukaan?
-Danino. o_0
-Activia. auttaa varmasti, kokeilkaa kansa risiiniöljyä
…Näitähän riittää.

Muutaman ”ohjelman” mainos sapettaa kanssa.
-Ässähässäkkä! Voi taivas!!!! Piri toimii jne

Tässä teille lapset toimiva mainos!

Miksi muuten hopeanulia ei saa suomeksi puhuttanua leikkaamattomana??
Siis juttujan on se, että kun olin pieni ei suomen nuoriso ollut onneksi hurahtanut japanilaisiksi apinoiksi. Ja hopeanulet olivat tuolloin dubattu suomeksi. Ei itseään arvostava ihminen voi katsoa näin jälkikäteen hopeanuolta Japaniksi, tai muullakaan kielellä.. Mutta nytten onkin paha lähteä dubbaa uusiksi. Muista esim. Muumipeikko ja pyrstötähti elokuvan, MITÄ PERSESTTÄ. Ääninäyttelijät olivat osittain vaihtunut. PASKAA. Muistatko sinä kun jukunen vuosi sitten tuli kauniit ja rohkeat dubattuna suomeksi? HAHAHAH, oliko hirveetä?

Lopputulos: Kaikki muu on paskaa, paitsi kusi!

Väsynyttä lomailua…..

Olin tässä tosiaan työharjoittelussa Riistavedellä 6viikkoa.
Opiskelen siis nuoriso ja vapaa-ajan ohjaajajaksi.
Heti perään viikon hiihtoloma.
Viikko koulussa… valinnainenkurssi ei oikein napannut….
loma jatkui viikolla, tai kahdella.

Työjakson ruokakorvaukset tuli kuitenkin suhteelisen nopeeta, ja menivät nopeampaa :)
Tilasin jenkkilästä converset. Itse Converse ei lähetä muuta kuin suomeen kenkiänsä… Onneksi on olemassa serkku joka asuu siellä.

Sain suunittele-se-itse Conversen All-starsit, nahkasena hintaan 60e plus toimitus. Ei kauhean paha hinta…

Tilasin myös hupparin, ekan kerran ei mustana :D, Linkki kauppaan

THANKS GOD THERE IS PAYPAL.

Jospa nyt sais lopetettua tämän turhan lätinän joka ei oikesti kiinosta kuin ehkä HIPSTEREITÄ

Olen tässä vähän pohtinut tätä MEDIAMAKSUA…
No nyt se kuopattiin, onneksi.
Onkohan ne ollu ihan piripäisiä, ne kansan”edustajat” kun ovat semmoisia edes kehanneet ehdottaa? Joo kyllä rouvat ja herrat, kyllä aion äänestää ensikaudelle teitä. Perhana. Politiikka ei vain toimi!! Demokratia, toimii….TEORIASSA.

Nuoria äänestäjiä kaivataan… Joo, miten ois jos laitettas lukukausimaksut?
Jep…

Harmi kun ahtaajat lopetti lakon.

”People should not fear their government, their government should fear the people”

On yö..taas..

”siitä on pitkä tovi kun kirjoitin, jospa nyt taas jaksaisin aloittaa…” ja paskat.

Pitkään aikaan ei ole kummunnut mitään tärkeää, ja vanhoja tekstejä selatessani tuli olo että pitäisi ehkä hiukan karsia(Paljon paskaa mutta vain vähän vessapaperia). Muutenkin onhan tämä blogittaminen jotenkin jo vähän out, ja ketä loppujaan kiinnostaa mitenkä kenelläkin menee? Varsinkin suomessa. Suomalaiset, itserakkaita paskiaisia jokainen. Kyllä, minäkin olen.

Nyt on ensimmäinen yö pitkään aikaan kun vain valvon. En tiedä miksi. Ei nukuta, ei huvita nukkua, huomenna vapaapäivä… turha kai etsiä syitä. Olen tainnut puhua monessa tekstissä että pitääpä laittaa kuvia uusista tatskoistakin. Juu, muistan…
täältähän ne muuten löytyykin. Mutta toi autoViewer rajailee noi kuvat hassusti.

Jos ootte huomannu on talvi. Talvi on muutes syypää kaikkeen. Etkö usko? Voin luetella sinulle muutaman esmerkin.

01.Pakkasta
02.Liukasta
03.Luut menee murskaksi
04.Vammaisa lunta
05.Lisää pakkasta
06.Ihmiset masentuu
07.Jouluruuhkat (meni jo, kohta tulee taas)
08.Kelikolarit
09.WTF kaksoistornien tuho
10.Lama
11.Nälänhätä
12.Windows käyttöjärjestelmä
13……

Taisit saada idean? Muutenkin ärsyttää muutama asia…KELA! Kuole! Rupeisitko oikeesti nyt opiskelijan kaveriksi? Pliiis. Pitäs saaha tehtyä kouluun eka ammattiosaamisen näyttö ohjaavuudesta. tjs. huohhhhhh

Emäntäkin on sukuloimassa…

Fobiata ja mässäilyä

Moikkelis, oi höttöinen lukijani.

Minulla on outo fobia. Se koskee ovia. Tarkemmin kerrottuna avonaisia ovia, tai luulo siitä ettei ovi ole kiinni. Tämä juontaa juurensa villeille opiskeluvuosille. Muutaman kerran oli ulkoisin oveni ollut auki päivän. ja taisi olla joskus yönkin. Ei siis ihan sepposen selällään vaan silleen jännästi, you know. Kerran kun heräsin päikkäreiltä oli parvekkeen oveni kiinni, ja nukkumaan mennessäni sen aukaisin. Asuin siis yksin. Oliko sulkia minä? Vai sinä? Vai se naapurin pissallehaiseva kissamummo? Nykyisin joudun tarkistamaan oven kiinni olon vähintään 8942 kertaa päivässä. Ja aina ennen nukkuhetkeä.

Toinen fobia on tavallaan huvittava. Tai no ei se ole fobia vaan ehkä pikemminkin semmoinen huono etiäinen. Luulen toisinaan että puhelimeni näppäinlukitus pettää ja puhelin soittelee kaikille 😀 tarkistelen siksi kännykkää aika usein :D. Tähänkin on syynä menneisyys Nokia puhelimien kanssa. Aivan. Nokia on perseestä.

Meillä on ton Robertin kanssa veto. -10kg kesäkuuhun mennessä. Ei hyvältä vaikuta. tätä menoa veto muuttuu +10kg kesäkuuksi. Pitäisi hillitä herkuttelut ja kebabinhimo.
Tänäänkin oli taas semmoinen kebab, karkki ja leffa ilta. Mukavatahan se on. Mutta, kohta ollaan fats and uglys leffan tähtiä.

Mummelina…taas…

Hoi, oi höttöinen lukijani. Tänään käytiin Heiskasen kanssa Bingossa. Pelattiin yhteensä 16e ja voitettiin 10e S-ryhmän ostokortti. nam. Ostettiin tehot ja jotain ihanuuskeksejä ja mentiin Pikkiksen luo niitä nauttimaan, näin Bingo voiton kunniaksi. Pestiin mummelit ihan 6-0.

Illemmalla soittelin Rokki Timpan kanssa varmaan 2h puhelun.. Kun oottelin että Juhis kerkiää kiireiltään pelaa Snookeria 😀 Ekaa kertaa kokeilin lajia. Eurosportilta kerran katoin ja se näytti hauskalta ja helpolta. Ei ollu kuin hauskaa.

Päivä mummelina

Tänään käytiin Antin kanssa BINGOSSA 😀 hahah. Huusin (tai no painoin tota punasta nappia) liian aikaseen… sain sappikivityskuoleman.Melkein. Voitin mä jotain pistelappuja. Viiden pisteen edestä. 10 pisteestä ois saanu jonkin ostokortin. No pelasin sitten sen neljä pistettä ja sen yhenpisteen lappusen teippasin siihen Bingo koneeseen teipillä. Saapi joku mummeli slaagin ilmaisista pisteistä

Postiin oli tullunna paketti Maanalaisesta levykaupasta. Deuttiksen kaksi levyä. Molemmat niistä levyistä minulla oli jo entuudestani. Ei vain tuota painosta.
Lapset, Nyt kipinkampin Deuttiksen MySpaceen

Kävästiin kattoo Team Huttuset, Lelluttaren ja Kake Randelinin kanssa kattomassa Slummien miljardöörin, oli ihan ok. Yhessä kohdassa pilikin ja muutamasta frame kikkailusta en lämmennyt. Muuten ihan hyvä.

WTF BBQ!

Tänään tuli Poliisilta kirje. ”Meillä on hallussa teidän omaistuuttanne ja tulkaa noutamaan se mahdollisimman pian!”. Kännykkä oli päätynyt siis löytötavaratoimistoon! Joku oli vienynnä sen sinne sittenkin. MAHTAVAA. Nyt pitää vaan odottaa että IMEI tunnus sallitaan täällä suomessa. Sain myös käydä vakkuutusyhtiössä peruttamassa sen vanhinkoilmoituksen(vai mikälie)
Tästä innostuneena tilasin netissä 8gigasen muistikortin kännykkääni. Vautsivau.

Ostakaa te minulta Nokia 9300i, joka toimi alttiina varapuhelimeni seuraajana peräti päivän 😀

Pyhäkoulupoikana

Asentelin tässä tähän uuteenvanhaan puhelimeen RAAMATUN. Kyllä, kuulit oikein. RAAMATUN.
Go Bible on ilmainen kännykkä Raamattu jonka saa myös suomenkielisenä. Voi tokkissa, vieläku kääntävät savoksi niin tää poika tykköö.

Tässä on monta syytä miksi näin tein. Nyt voipi tutustua Raamattuun vaikka silloin kun istuu jossain odottamassa vuoroaan. Esim Terveyskeskuksen päivystys, jossa kerran odotin murtuneen kylkiluuni kanssa 8,5h. Ja toisekseen jos vielä joku pölläsee kännykän, niin se vois tulla vaikka uskoon ja katua. Näin ollen se säästyy myös helevetiltä ja kuolemalta.

Vieläkun lataisin tolle muistikortille Renen tuotannon. Ja tietysti Raamattun äänikirjana, eka se pitäs tosin ostaa.

Illalla lähetään ton siskon kanssa Helsinkiin, Micralla. Saattaa lähtee henki. Rukoilkaamme.

”Rakas Jumala, anna kaikille ihmisille mukava elämä ja köyhille rahaa, anna myös minulle Morris Mini. Amen!”

DSC06353-410x388

Palloilua ja harmitteluja.

Tänään menin normaaliin Keskiviikkopalaveriin ruksalle. No ei sitä ollu. Big dog oli Espaniassa ja tulee vasta joskus 6viikonpäästä vissiin. Ja vähän pienempi Big dog oli Tampereella. Söin sitten siellä cafeteeriassa vaan rouskeläpän :D. Ja muistin tänään peräti käydä tekee osotteenmuutoksen Työkkäriin.

Eilen löysin tuolta Kontista (Punaisen ristin kirppishässäkkä) semmosen ison auto- tai liikennematon ihan miten sitä kukin on tottunut nimittämään. Tänään kun olisin menny ostaa sen niin se olikin sitten jo myyty. Harmi. Ostin mää jo aikaisemmin toiselta kirpparilta semmosen automaton mutta toi Kontissa ollu ois ollut isompi. Mut se kyllä tais olla semmonen kilparata malli. Miksikö sellaista ostelen? No siksi koska, kun synnyin ja olin pieni ja haisin pahalle(nykyisin olen iso, ja haisen pahalle) niin tahdoin sellaista alati. KOSKAAN EN SAANUT. En kyllä pahemmin saanu Turtlessejakaan. Onneksi sentään sain Prätkähiiriä. Ne oli niitä poikien Bräz-nukkeja.

Tänään poistin mun vaivalla rakentamani Unensieppaajan katosta alas, sattu sydämmeen luopua siitä vain panttirahojen toivossa. En kyllä pahemmoin tarvitse muutamia senttejä tällä hetkellä, Mutta eihän koskaan lisäsenteistä haittaa ole.

Tiskasin jo miljoona lautasta ja jonkun kukkavaasin. KUKKAVAASIN. Onko kukat niin nirsoja että malja pitää toisten kukkien jäliltä pestä? Ihan kuin lakanat. Eihän se kiva oo nukkuu lakanoissa jossa joku toinen on nukkunut puolivuotta. HALOO. Kukkavaasi, kiitos sisko… mutta ei näin kotiorjana ole paljoo sanomista. Olo on kuin intissä… Itsehän olin puolenvuoden vässykkä joten en saanut käskeä mosia, mitä nyt muutaman kerran viedä kohtalotovereita muodossa syömään. Tuokin on kyllä niin ihmeellinen juttu, hyvin huomas inttissä joistakin alikeista että ne ei oo oikeen elämässään koskaan kokenut mitään hienoa. Tai ainakin sellainen kuva tuli joistakin heidän oivalluksistaan. Piti jollain pönkäyttää itsetuntoa korkeammalle. Luulis että vallallaleikkimiseen kyllästyis nyt edes p-kaudella… Mutta EI.

Ei se intti hirveen paha ollu loppujaan. Eniten se varmaan nakerti kun joutu heräämään kuudelta ja sitten oli ihan tööt kokopäivän. Ja jotkut tripla-kinkut.. Herkkua. Nytten taas ärsyttää ettei oo mitään tekemistä.

Hitto…….. kaikkea sitä jääkin kaipaamaan xD. Näin muuten tässä viimeviikolla unta, unessa menin pääesikuntaan kysyy että onnistuukohan näin b-miehenä mitenkään päästä aukkiin, ja varsinkin kun olen suorittanut jo asevelvollisuuteni. Kuulemma onnistui kahdenpäivän pikakurssilla. Menin sitten aukkiin ja sitä kautta kadikseen. Musta tulis varmaan oikeesti hyvä skappari.

Sunnuntai…vielä hetken.

Nonniin, nyt on sitten lätisty blogissakin paskaa koko päivä. Mutta mitäs tänään sitten niinkuin oikeesti tuli tehtyä? No kävästiin tossa systerin kanssa porukoilla. Mutsi oli tehnynnä maailman makosimpia sämpylöitä ja pullia. Namia

Mietin tässä huomista päivää, pitäs käydä pankissa, ruksilla, toisessa pankissa, vakuutusyhtiössä ja DNA-kaupassa. Tuolla DNA-kaupassa saavat sitten estää sen varastetun puhelimen käytön, ainakin suomen verkossa, ja pitäs hakea uusi sim-kortti. Huomenna saattekin sitten oi höttöiset ystäväni lähetellä tekstareina nimiänne että saan taas numerot takaisin. Sain porukoilta Kekkosen aikasen kännykän.. varmaan ihan UKK perintökalleus. No mutta tarpeeksi halko, toimii ainakin eikä kukaan ainakaan tuota kehtaa pölliä…

Jeppistä, nyt nukkumispuuhiin, iltapalaksi vielä äiteen sämpylöitä med juusto <3

Unensieppaaja


On ollut viimeaikoina jotenkin levottomia unosia… unet on jotenkin vain sekavia ja niissä ei kertakaikkiaan ole mitään tolkkua. Siis tavallista oudompia. Ei mitään häiriintynyttä kuitenkaan, kuten torsojen räjäyttelyä tai silvontaa tms. Unet sisältää lähinnä kumimaisia ihmisiä jotka tekee kaikkee höpöä. Lueskelin netissä tommoisesta unensieppaajasta sattumalta, onhan se aikamoinen taikakalu, ja tommosiin ”noituuksiin” en hirveesti lämpee, muuta rakentelin itselleni tommoisen ”tee-se-itse, sinä saamaton paskakasa” version. Siitä tuli aika hieno. En tosin käyttänyt siihen puista vannetta, langasta punottua verkkoa tai muita hienouksia (luita, sulkia, helmiä ja hampaita). En oikeastaan tehnyt mitään itse, tälläinen saamaton tuulella kulkeva paska kun olen. Ja poiketan alkuperäisestä tämä minun shamaani lelu ei olekkaan ihan muotoinen ja alkuperäisen unensieppaajassa olleessa verokksa oli keskellä reikä, minulla siellä on tyhjiö. Tuonne tyhjiöön olisi näitten hassujen unien tarkoiutus sitten mennä, ja kuolla. mokomatkin pallinaamat.

Katso tässä esimerkkikuvat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajattelin lisätä tohon vielä roikkumaan battery 0,45l pullon. Siis mikäli niille unille tulee vaikka jano.

Unen sieppaajasta on tehty se yks kirja. Sitä en oo lukenu enkä varmasti koskaan tule lukemaankaan, mutta siitä kirjasta tehty leffa on ihan hyvä.. oon kattonu sen lähes kaksi kertaa.

Nykyaika

No niin lapset. Kyllä saa olla ylpeä kanssaihmisistä. Tänään taskustani putosi puhelin. puhuin puhelimessa kerkesin kävellä sen 100m nousta autoon ja olla sen kuljetuksessa 300m kun huomasin eetä puhelin oli punnut taskusta. no täys käännös ja takaisin. Ei näy luuria missään. Kaveri jonka kyydissä olin otti ja soitti puhelimeen. Se tuututti jonkun aikaa kunnos lakkasi. Kaveri soitti uudestaan ja nyt tuututus loppui nopeammin. Tätä jatkui pari kertaa. Lopulta tämä ihana kanssaihminen sulki puhelimen kokonaan. Soitin sitten saman tien asiakaspalveluun ja jäädytin simin. Ja nettiin tekemään rikosilmoitusta, kattoo jos noi lainvalvojat jaksaa jäljittää puhelimen. Nyt jää pähkäilyksi maksaakohan vakuutusyhtiö puhelinta. Ei tässä muuten mitään hirvetä menekkiä ollut, puhelin itsessään 400e. MUTTA tärkeämmät, eli numerot ja kalenteri merkinnät. ONKO KIUSAUS NIIN KOVA VIEDÄ TOISTEN OMAA. Hyvä ihminen olisi vastannut puheluun kun puhelin soi. No toivotaan nytten että polliisi toimii. Vaikkakin foorumeitten perusteella ne ei tee mitään. Onhan niillä liikennerikkomuksia kytättävänä.SEKIN VIELÄ. Keskittyisivät tappelemaan oikeitten rikollisten kanssa. Jos jollain on kiire töihin niin ajakoot lujaa… Mua taas kiinosta yhtään mikäään.. soitan Karpolle.. ainiin…ei oo puhelinta. SAAKELI. No eipähän pitkäkyntinen käytä puhelinta kovin pitkään nyt kun toi rikosilmoitus on tehty niin liikeessä sulkevat puhelimen avulla, jos siis karhuryhmä ja puolustusvoimat tee ratsiaa tämän ystävällisen ihmisen kotio. Itse ainakin jakelisin kristillisesti iskuja molemmille poskille mikäli tekiän kiinni saisin.

An apple a day keeps windows away

Porukat oli tässä ostamassa uutta tietokonetta. Sain ne kääntymään Mac-uskontoon. Konetta ei ole vielä kaupasta haettu mutta sellanen iMac pitäisi pian ilmestyä porukoitten työpöydälle. Miksi enää kantaa kaupasta paskaa (puuceeta). Kun porukoitten, lähinnä mutsin kone tarve on netti ja office, voi toki toi iMac olla periaatteessa olla turhan tehokas.

Vähemmällä rahalla voisi saada toki jonkun ihanan pc paketin. Mutta ajatellaampas nytten pitemmällä tähtäimellä. Porukoitten ei tämän oston jälkeen tarvitse enää ikinä ostaa uutta tietsikkaa, ei formatoida, ei mitään halavatun f-securea tarvita (tai vastaavia ilmaisia ohjelmia) tai jotain hastala vistaa ei tarvitse sietää. Isä kun on elämässään ainoastaan vain pelannut pasianssia tietokoneella, niin on myös hänen helepompi tulevilla eläkepäivillä oppia käyttämään tietokonetta.

Tämä olkoon tämmöinen kiva lauantaipäivän avautuminen

Kuka hiivatti on keksinyt koristetyynyt????

Tätä olen pohtinut jo useamman kerran. KORISTETYYNYT. Tyynyt on nukkumista mukavoittava hyötyesine. EI MIKÄÄN KORISTE. Jos joku joskus tuo koristetyynyjä minun asuntoon, saa tuoja nyrkkiä. Ja paljon.

Ja tämä vihani koristetyynyjä kohtaa on vain kasvanyt nyt remontin aikana(kämppäni on siis remontissa). Majoitun nytten siskoni luona ja häenllä on ainakin 200 000kpl kolmevuotiaan lapsen kokoisia koristetyynyjä. Eihän siinä mitään muuten, mutta siskon huvilassa on 24neliötä! Vapaata lattiatilaa 5neliötä. Tässä on helppoa olla kahden aikuisen ihmeisen. No hyvällä huumorintajullahan tästä varmaan selviää. Asiaa myös helpottaa se että olen toiminut kotisimona. Kotisimo siivoaa, tiskaa, pyykkää, petaa, käy kaupassa ja on kiltisti eikä kutu kauheasti lössiä huvilalle kun sisko hankkii leipää pöytään.

Sepäs riemu tästä puutuisi jos tällä rakkahalla siskollani olisi koira! Voi juukelis, joku musti tai mansikki, joka kusis lattialle. Siinä vaiheessa etsisin pahvilaatikon ja sanomalehtiä ja rakentaisin kodin tonne kallansillan alle. Siitä sitten pilkkisin kalapuikkoja ravinnoksi ja välttäisin keltaisenlumensyöntiä.

Itkua ja aamupuuhia

Kiva lapsi nauraa, ilkeä lapsi itkee.
Miten tommosessa pienessä lapsi ihmisessä voi olla noinkin paljon vettä. Ja jesss kun tommonen sitten rauhoittuu niin sitä jo luulee että se lopettaa. Mutta se HUIJJAAAA, lapsi on ovela ja etsii vain uuden kohdan talosta jonne se tahtoo rakennella valtameren. Sitten kohta tulee se hysteerinen ilkeälapsi. Meno kiihtyy ja ikkunatkin räjähtää. Ja sittenkun nuo lapset on laumaeläimiäkin, parkuminen vaikuttaa kokonaiseen pesueeseen, jä tämä on totuus. Äsken vanhempi sisar heitti toista veljeään lautasella päähän. Reilu nainen. Mutta sen jälkeen sisko sai kokea koston.

No ainakaan nyt ei ole löytynyt yllätyksiä lattialta

Lentävä kalakukko

Junassa on varsin mukavaa, täällä haisee oksennus ja kakka. Siskon vanhin lapsi soitteli ennen lähtöä ja muistutti minua pleikkarin muistikortista jonka hänelle lupasin, en ois muistanut. Junassa on aina hyvä tutustua uuteen musiikkiin, nyt soitossa onkin the all-american rejects, ensi kosketuksen kyseiseen orkesteriin sain joskus ajat sitten varusmiespalveluksen loppupuolella.. Ja nyt sitten sorruin testailemaan. Hyvin tää jammaa… Suosittelen. Niin ja kiitos jyväskylä kaikesta. Ja teille puhelinmyyjät, haistakaa paska.

Kotisimo

Varoitus: Sisältää kirjoitusvirheitä sekä kielioppillisiavääryyksiä!

! Anteeksi.

Sitä sitten on viiminenyö Helsingissä… ainakin vähään aikaan.
Lapsenvahtihommat ossaa olla aika rankkoja,

HURRAA TE KOTIÄIDIT TE OOTTE SUPERIA.

Itse en ehkä jaksaisi tätä touhua 24/7/365/18… MAHDOTONTA.
ei siinä etteikö nämä neljä nasselia olisi kilttejä, kyllä ne ON.
mutta…. meneppä sitten juomaan kahvia yöllä ja sitten sitä valvotaan myöhään.
Ja sitten kun nuo pikkuenkelit herää samaanaikaan kuin nutipäät armeijassa ja tulee hyppimään päänpäällä ja kiljumaan. Eihän se vastuuntuntoista sotaväen käynyttä superhyberüber enoa haittaa. ei toki, lapset on lapsia.

sitten kun menee se iltavillivaihde silmään ja talo muuttuu jonkin sortin este- leikkiradaksi niin johan lentelee enon läppäri ja pöytälamput. Sittenhän sitä huudetaan ja itketään kun alku säikähdys pamahtaa päälle. Viiden minnuutin päästä sitä sitten kiikutetaan jo piirosta näytille, ikäänkuin hyvitykseksi. Paperille on ilmestynyt viivoja ja spiraaleita sekä palloja, EI MITÄÄN TOLKKUA. Sitten pikkunasseli kertoo silmätkiiluen että siinä on Simo SUPERENO sekä moottoripyörä. Kiitos

Ja nämä miespuoliset lapset tulivat siihen tulokseen loppuillasta että eno on poika koska se on liian nuori ollakseen MIES.

PS” Löysin tänään (eilen) vessanlattialta pissaa